امروزه به دلیل مشغلههای فراوان در زندگی، باید سعی کنیم زمان خود را برای انجام هرکاری مدیریت کنیم و از آن حداکثر استفاده را بکنیم. یکی از مواردی که هر مسئول خانه، به خصوص خانمها با آن سروکار دارند، مسئله آشپزی و زمانی است که صرف آن میکنند. در ادامه این مقاله در فانیپتو راهکارهایی را خواهیم گفت تا بدانید که چگونه سریع آشپزی کنیم؟ و از زمان خود به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.
بعضی مواقع پیش میآید که ما مهمانی را برای ناهار یا شام نگه میداریم. در این شرایط باید بتوانیم یک غذای سریع ولی درعینحال آبرودار، آماده کنیم تا از خجالت مهمانها دربیابیم و به دردسر هم نیفتیم. برای این منظور، توصیه میکنیم این چند نکته را از ما داشته باشید.
مطمئن شویم که تمام وسایل برای آشپزی را در دسترس داریم تا برای پیدا کردن یک چاقو یا قاشق وقت خود را از دست ندهیم. لوازم خود مانند چاقو، تختهبرشمیوه، قاشق بزرگ و کوچک یا کفگیر، قابلمه یا تابه، موادغذایی و غیره را روی میز خود قرار دهیم. وسایل موردنیاز خود را مرتب روی میز بچینیم. همه وسایل خود را مرتب قرار دهیم. از میز خود برای قراردادن چیزهایی که بیشتر به آنها نیاز داریم، استفاده کنیم.
به هم ریختگی میز خود را کاهش دهیم. مرتبکردن میز باید شامل قراردادن هر چیزی سر جای خودش باشد. آشغال میوه، سبزیجات و مواد غذایی دیگر را در سطلزباله بریزیم. قاشق و چاقوها را در جای خودشان قرار دهیم. میز شلوغ و درهم برهم باعث دستپاچگی ما میشود. یک فضای میز بههمریخته باعث بوجودآمدن یک ذهن بههمریخته نیز میشود.
معمولاً یکی از عواملی که باعث میشود تا غذا دیر آماده شود، بخصوص موقعی که مهمان داریم، عدم برنامهریزی برای غذاییست که میخواهیم بپزیم. این موضوع باعث سردرگمی ما شده و از سرعت ما در آشپزی میکاهد. بنابراین باید برای ۶۰ ثانیه صبر کنیم و به مراحلی که باید انجام دهیم فکر کرده و آنها را اولویت بندی کنیم.
گوشیهای هوشمند از جمله مهمترین ابزار حواس پرتی هستند. در هنگام آشپزی گوشی خود را از خود دور کنیم.
دستورپخت غذایی که میخواهیم درست کنیم را اگر میدانیم چه بهتر اگه نمیدانیم یکبار با دقت بخوانیم. تا در طول درستکردن غذا وقتمان را برای خواندن دوبارهی دستور پخت هدر ندهیم.
اگر غذایی سرخکردنی درست میکنیم از تابه بزرگ استفاده کنیم که بتوانیم حجم بیشتری از مواد را یکباره سرخ کنیم. غذایی که زمان کمتری نیاز دارد برای این مواقع بهترین گزینه است. و در آخر بهتره بگم اگر واقعا وقت کم داریم از غذاهای دانشجویی استفاده کنیم که برای اینجور مواقع زودتر جواب میدن.
برای ریز خرد کردن، همزدن، پودر کردن و… زمانیکه عجله دارید این کار را به وسایل خانگی مانند، همزن، خردکن، رنده برقی، آسیاب، سرح کن ایرفرایر، فر و… بسپارید. برای اینکه این وسایل کار را بدون ریخت و پاش، کار مورد نظر را برای شما پیش خواهند برد و همچنین در وقت شما نیز صرفهجویی میکنند.
این راهکارها برای زمانهاییست که مهمان داریم یا تازه از سرکار برگشتهایم و با وجود زمان خیلی کمی که در اختیار داریم و غذا هنوز آماده نیست. به این فکر میکنیم که چگونه آشپزی سریعی داشتهباشیم به ما سرعت عمل میبخشد. همچنین به ما کمک میکند تا غذایمان سریعتر آمادهشود. روشهایی که گفتهشد بههیچ عنوان باعث کاهش در کیفیت غذای ما نمیشود؛ بلکه غذای ما را بهتر و جا افتادهتر نیز میکند.
دیدگاهتان را بنویسید